Weer Nieuwe Buren in Nieuwe Buren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Weer Nieuwe Buren in Nieuwe Buren

Weer Nieuwe Buren in Nieuwe Buren

|
|

Laatste update:

Nieuwe Buren krijgt een vierde seizoen met het acteurskoppel Anna Drijver en Benja Bruijning in de hoofdrollen. Dat vertelde het tweetal in RTL Late Night. De opnames beginnen in het voorjaar. De serie komt in 2019 beschikbaar op Videoland.

Het vierde seizoen van de serie speelt zich niet alleen af in Almere, maar ook in het buitenland. Benja en Anna spelen de rollen van de levensgenieters Olivier en Victoria. De karakters in de serie kennen elkaar als sinds hun tienerjaren.

In de reeks Nieuwe Buren spelen meerdere acteurs die ook in het echte leven een koppel zijn of waren. Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn tot nu toe in alle seizoenen te zien. Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in het eerste seizoen en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het tweede seizoen.

In Nieuwe Buren 3, dat sinds 2 maart op Videoland beschikbaar is, kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk. De oplettende kijker kan Benja al in de laatste aflevering van dit seizoen spotten. Welke acteurs terugkomen en wie er verder in de komende reeks gaan spelen, wordt later bekendgemaakt.

Lees verder