Danny de Munk bemoeit zich niet met de rel rond TVOH

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk bemoeit zich niet met de rel rond TVOH

Danny de Munk: ‘Ophef over TVOH is aandacht vragen’

|
|

Laatste update:

I Can See Your Voice verscheen opeens een stuk eerder, omdat The Voice of Holland werd stopgezet na aantijgingen van machtsmisbruik. Volgens Danny de Munk ‘komt het positieve programma als geroepen.’ Over de TVOH-kwestie wil hij niet veel kwijt. “Iedereen die met The Voice te maken heeft, mag er wat over zeggen. En anders doe je dat lekker niet.”

In Veronica Superguide zegt Danny de Munk dat hij erg terughoudend is met commentaar op de beschuldigingen uit de BOOS-uitzending. Hij is naar eigen zeggen niet in de positie om commentaar te geven op het schandaal rond The Voice of Holland. 'Veel mensen doen er nu een plasje over, maar dat is gewoon een vorm van aandacht vragen. Je moet denken aan de slachtoffers en daders. Vermeende daders, want dat weten we nog helemaal niet.'

'Blijf met je poten van een ander af'

Mediawatchers en BN’ers vallen over elkaar heen om kritiek te leveren op The Voice, Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Linda de Mol én John de Mol. De Munk vindt de wervelstorm lastig. ‘Ik distantieer me er helemaal van, dus mij zie en hoor je niet. Verder vind ik gewoon: nee is nee en ja is ja. Blijf met je poten van een ander af.’

De zanger/jurylid heeft verder geen goed woord over voor BN'ers die hun vuile was via Instagram buiten hangen. "Huilen op Instagram, lachen op Instagram: alles zetten ze er op om aandacht te krijgen."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 Je ziet I Can See Your Voice elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Deze week in Veronica Superguide

In Veronica Superguide richt columnist Rob Goossens zich tot Linda de Mol over de rel rond The Voice of Holland. ‘Beste Linda, het ligt niet aan de media!’ Hans Kraay verheugt zich op een emotioneel weerzien, en Eigen Huis & Tuin-hunk Tom Groot vertelt over zijn aanvaring met de politie.

Danny de Munk: ‘Ophef over TVOH is aandacht vragen’

Lees verder