Ali B in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B in The Voice of Holland

Ali B neemt ingrijpende beslissing en stopt met al zijn werkzaamheden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ali B legt al zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner binnen Spec neer. Dit is het managementbureau van hem en zijn vrouw Breghje Kommers. Ali doet dit "in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn".

Een vermeend slachtoffer van de rapper deed in de veelbesproken Voice-uitzending van #BOOS haar schokkende verhaal: Ali zou haar hebben verkracht. Er kwamen ook veel meer schokkende verhalen van vermeende slachtoffers voorbij, er liggen inmiddels twee aangiftes en grote radiozenders zijn klaar met Ali B. RTL ook: de zender haalde de docu Ali Bouali van Videoland. "De uitzending (van #BOOS, red.) van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons", zo lezen we in een verklaring van Spec.

'Publieke veroordeling valt hem zwaar'

"De aflevering heeft ook veel impact op Ali en zijn gezin", gaat het statement verder. "Dat hij op basis van de beschuldigingen publiekelijk al wordt veroordeeld valt hem zwaar."

"Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag”, aldus het bedrijf. “Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan zodat dit kan bijdragen an een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken."

Al het nieuws over de Voice-rel vind je hier.

Lees verder