The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland

TVOH: Grote radiozenders zijn voorlopig klaar met Marco Borsato en Ali B

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De aflevering van #BOOS zorgde gisteren voor een mediastorm en het einde van de Voice-rel lijkt nog lang niet in zicht. Diverse radiozenders, zoals Radio 538 en NPO Radio 1 hebben aangegeven geen muziek van Marco Borsato en Ali B meer te spelen, laat NU.nl weten.

Radiozenders

Onder andere de NPO is helemaal klaar met de voormalige The Voice-coaches. “Gezien de schokkende verhalen in BOOS en de verontwaardiging van het publiek hierover is besloten de muziek van deze artiesten voorlopig niet te draaien”, zegt een NPO-woordvoerder. Het gaat hier onder andere om NPO Radio 1 en NPO Radio 2. De zenders FunX en NPO 3FM waren al gestopt met het draaien van hun platen.

Talpa Network

Radio 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10 draaien ook geen muziek meer van Ali B en Marco Borsato. Deze zenders vallen onder Talpa Network. Een woordvoerder van Talpa Network zegt het volgende tegen Nu.nl: “Door de gevoelens in de samenleving en onder onze programmamakers hebben wij besloten in afwachting van het onderzoek, de komende periode muziek van Marco Borsato en Ali B niet in te plannen. Uiteraard keuren we seksueel overschrijdend gedrag te allen tijde af.

Lees hier de onthulling over Marco Borsato.

Lees hier de onthulling over Ali B.

Al het nieuws over de Voice-rel vind je hier.

Lees verder