Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

BOOS: Marco Borsato ‘zat aan de billen’ van Voice Kids-kandidaten

|
|

Laatste update:

In de nieuwe aflevering van #BOOS bespreekt Tim Hofman seksueel grensoverschrijdende zaken rondom The Voice of Holland. Hier komt onder andere een erg schokkend verhaal over oud-coach Marco Borsato naar buiten.

Marco Borsato

Drie vrouwen vertellen anoniem aan het team van #BOOS dat zanger Marco Borsato hen “overwegend in werksferen ongevraagd en langdurig betast heeft op de billen”. Ook drie kandidaten van The Voice Kids meldden zich eerder bij Tim. “Een kandidate van 14 vertelt dat Borsato tijdens een The Voice Kids-barbecue op haar billen betastte”, aldus Tim Hofman. “Wanneer ze wegliep, zocht Borsato haar opnieuw op en ging daarmee verder.”  Haar ouders bevestigen dit verhaal.

Een andere kandidate van 13 jaar oud zegt dat "Borsato haar geregeld aanraakte en ook dat hij te dichtbij kwam". Dit verhaal wordt bevestigd door de moeder van de kandidaat.

Tim vervolgt het schokkende verhaal. “Een derde kandidaat van The Voice Kids vertelt: ‘ik zag Marco geregeld aan jonge meisjes zitten op de set van The Voice Kids.’ Hij zou dan onder andere hun heupen aanraken.

Reactie Borsato

#BOOS mailde Marco een vragenlijst en hier kregen zij reactie op van zijn advocaat: “Na kennisneming van uw e-mail van 12 januari jl. wordt namens de heer Borsato medegedeeld dat hij niet op uw vragenlijst zal ingaan. Zoals u ongetwijfeld weet lopen er twee strafrechtelijke onderzoeken naar aanleiding van de desbetreffende aangiftes en zal iedere publicitaire inmenging op dit moment schadelijk zijn voor de beide onderzoeken.

Ali B

In de aflevering wordt ook de inhoud van de aangiftes tegen Ali B besproken. Lees hier het gehele schokkende verhaal.

Lees verder