• BN'ers
  • Meiland

Code van Coppens met Martien Meiland: ‘Het zweet staat in m’n naad!’

Martien Meiland en Britt Dekker in De Code van Coppens

Door het succesvolle Heel Holland Bakt én de freaky maskers in De Enige Echte heb je het waarschijnlijk niet gezien, maar Martien Meiland én Britt Dekker zaten zaterdagavond samen in De Code van Coppens. Ze namen het als duo op tegen René Le Blanc én Rutger van Barneveld. ‘Het zweet staat in m’n naad!’

De aftrap van het nieuwe seizoen De Code van Coppens was spetterend! Martien Meiland en Britt Dekker namen het in een geweldige escaperoom op tegen de Ik Geloof in Mij-vedettes René le Blanc en Rutger van Barneveld.

Martien en Britt stalen de show, met woeste kreten als er in de escaperoom een deurtje openging. Martien hing op een gegeven moment ondersteboven aan een ketting, om een sleutel uit een kuil te graaien.

Het thema van de escaperoom was ‘Van de hel naar de hemel’, en daar waren de realitysterren dus een hele tijd mee bezig. Code van Coppens trok ‘maar’ 505.000 kijkers, maar de mensen díe keken lagen de hele tijd in een scheur.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

De concurrentie van Coppens

Het is prima te begrijpen dat je op de zaterdagavond inschakelt op Heel Holland Bakt of Ik Vertrek, maar het uurtje stuntelen in De Code van Coppens is prima de moeite waard om terug te kijken. Dat doe je via KIJK.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.