Caroline uit chateau meiland

Veronica Superguide logo
Caroline uit chateau meiland

Chateau Meiland Caroline niet naar Televizier-Ring gala wegens burn-out

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Huisvriendin Caroline, die iedereen inmiddels kent door Chateau Meiland, heeft een burn-out. Het gaat zo slecht met haar dat ze niet eens naar het Gouden Televizier-Ring gala zal komen, terwijl het programma bij de top 3 genomineerden zit.

Televizier-Ring

Caroline is enorm trots op de nominatie voor de Televizier-Ring, maar zelf zal ze er helaas niet bij zijn. De manager van Chateau Meiland laat dit weten. "Ze zal niet gaan omdat haar gezondheid dat op dit moment niet toelaat." De huisvriendin hoopt natuurlijk dat het programma de prijs wint en als het aan Arjen Lubach ligt, heeft Chateau Meiland zonder twijfel al gewonnen. 

Burn-out

Een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat Caroline het kasteel zou verlaten. Er werd al gauw gezegd dat er ruzies waren ontstaan binnen de familie, maar Martien Meiland zette dit snel recht en onthulde de échte reden dat de vriendin ging vertrekken. Het is zwaar werk binnen het chateau en dat heeft Caroline nu een burn-out bezorgd.  

Chateau Meiland

In de volgende aflevering van Chateau Meiland gaan we zien hoe Caroline naar Nederland vertrekt. Wat er in de afgelopen aflevering gebeurde? Martiens dochter Maxime ging op zoek naar een donor voor haar tweede kind.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder