Arjen Lubach wil dat Meiland wint

Veronica Superguide logo
Arjen Lubach wil dat Meiland wint

Kamp Meiland: Lubach wil dat Chateau Meiland wint

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Arjen Lubach won zelf in 2017 de Gouden Televizier-Ring met zijn programma Zondag met Lubach, dus die is niet afgunstig naar andere televisie-pareltjes. Hij hoopt van harte dat Chateau Meiland een Televizier-Ring wint. 

'Martien rockt'

Vandaag werd bekend dat Chateau Meiland, Expeditie Robinson en Beste Zangers genomineerd zijn voor de publieksprijs. Lubach, die zich aan het voorbereiden is op zijn nieuwe seizoen ZML deelde op Twitter zijn voorkeur (bij gebrek aan belminuten, want de publieke omroep is geen vetpot).

Zelf ook genomineerd

Zelf maakt hij dit jaar ook kans op een een prijs. Arjen Lubach is genomineerd voor de Televizier-Ster voor beste presentator, en zit in de pool met André van Duin en Beau van Erven Dorens. Nou, we zijn benieuwd. Lubach en Van Erven Dorens kunnen elkaar weer een boks geven: in 2017 waren ze ook genomineerd, maar toen ging Wilfred Genee er met de Ster vandoor. Boulevard ging nog even langs met een heel heftig confetti-kanon om iedereen te feliciteren (en een bende achter te laten). 

'Ben er misschien niet'

Lubach is druk, zoals altijd. In dit geval met de voorbereidingen Zondag met Lubach. Hij vertelde woensdag in De Coen en Sander Show dat hij misschien geen tijd heeft om naar het tv-gala te komen. En al heeft hij wel tijd, dan slaat hij het feestje over omdat hij geen zin heeft: "Het is niet per se mijn feestje. Het moet je een beetje liggen weet je wel. Ik denk wel dat ik op enige wijze een bijdrage zal leveren die avond, maar hoe precies weet ik nog niet helemaal precies." Lubach wil gewoon in z'n onderbroek chips eten op de bank en Netflix bingen. Check, wij snappen dat. 

Psst: had je gezien hoe Chantal Janzen tijdens haar 'gefeliciteerd met je nominatie'-momentje eruit flapte dat ze gaat stoppen met Kees & Co? Whoops. 

Lees verder