Chateau Meiland is een dikke hit! Deze Nederlanders werden ook in één klap populair!

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland is een dikke hit! Deze Nederlanders werden ook in één klap populair!

Eeenig! Chateau Meiland bij Top 3 Televizier-Ring genomineerden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Er kunnen nóg meer wijnflessen ontkurkt worden in Chateau Meiland! Martien heeft zojuist bekendgemaakt dat het programma bij de Top 3 genomineerden voor de Televizier-Ring zit. Dat betekent sowieso dat de hele ploeg naar de Het Gouden Televizier-Ring Gala gaat. Martien Meiland schiet nu al in de stress: “Wat moet ik aan?”

Martien Meiland reageert op nominatie

SBS 6 heeft een video geplaatst waarin de 2 hoofdrolspelers van Chateau Meiland de uitnodiging krijgen. De wijn staat al klaar om het te vieren.

Chateau Meiland trekt iedere week meer dan een miljoen kijkers. Met name Martien Meiland steelt de show als de zeurende kasteeleigenaar. Ook in Ranking the Stars heeft hij de lachers op z’n hand als vaste deelnemer en SBS geeft hem in oktober nog een programma: Cash or Trash.

Chateau Meiland en Ranking the Stars

De andere 2 genomineerden zijn De Beste Zangers van AvroTros en Expeditie Robinson van RTL 4. Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt 9 oktober gehouden. Ondertussen kan je Martien in Chateau Meiland zien iedere maandagavond om 21.30 uur op SBS 6 en woensdagavond 20.30 uur in Ranking the Stars op RTL 5.

Lees verder