Martien Meiland in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Jinek

Gemist: Chateau Meiland kijkers lachen om Martiens slechte Frans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de vijfde aflevering van het programma Chateau Meiland gaan Martien, dochter Montana en vriendin Caroline koopjes zoeken op een rommelmarkt. “Dix euro’s? Tien euro’s? Vind je het niet te duur?” zegt Martien bij een kroonluchter. Want ze zijn op zoek naar koopjes en die zullen ze vinden ook! Nu zijn ze nog gezellig met z’n drieën weg, maar huisvriendin Caroline verlaat binnenkort het kasteel. 

Franse taal

Het is jullie vast allemaal al opgevallen dat Martien zijn Franse taal niet per se op z’n best is. Terwijl de regen met bakken uit de hemel valt, bestelt hij een crêpe. “Ah! Een pannekoek. Crêpe avec chocola!” Ja, dat klopt niet helemaal. Maar de kijkers op Twitter kunnen er weer van genieten. 

Nieuw kasteel?

Ondertussen zijn Erica en Maxime op zoek naar een groter ‘chateau’ want het kasteel brengt veel ellende: lekkages, verstoppingen en geen warm water. Zou dat betekenen dat de prijs per overnachting ook omhoog gaat? Dit is wat je nu betaalt voor een overnachting in Chateau Meiland

Cash or Trash

De ster van Chateau Meiland, Martien, mag binnenkort zijn eigen programma presenteren bij SBS6. De uitzenddatum is deze week bekendgemaakt. 

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk hier de laatste aflevering terug. 

Lees verder