Maxime in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime in Chateau Meiland

Gemist: Maxime op zoek naar donor voor tweede kind in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de afgelopen aflevering van Chateau Meiland wil Maxime Meiland een broertje of zusje voor haar dochtertje Claire om mee te spelen. Moeder Erica vindt het idee helemaal fantastisch.

Eigenlijk wilde Maxime pas op haar 30e twee kinderen maar omdat Claire als een verassing kwam, wil ze nu ook al een tweede kind, ongeacht ze een relatie heeft of niet. “Ik ben gewoon niet aan een man toe. Dat is het laatste waar ik aan denk of waar ik mee bezig wil zijn. En ik wil het ook niet van een man laten afhangen of ik een tweede kind krijg of niet.” 

Op zoek naar een donor

Maxime heeft via een platform een geschikte donor uitgezocht. “Het is net online winkelen!” De man heeft blond haar en blauwe ogen. “Hij ziet er vriendelijk uit, hij is erg open en makkelijk in de omgang.” Gaan we binnenkort een zwangere Maxime zien in het chateau?

Facelift

Het kasteel kost enorm veel werk en de familie Meiland heeft het er maar druk mee. Lekkage hier, lekkage daar. Om er toch fris en fruitig uit te zien en niet als een uitgeputte, oude man, krijgt Martien van dochter Maxime een facelift. Met twee stukken tape worden zijn rimpels weggetrokken. “Wat apart joh. Wat mooooi!”

Emotionele aflevering

De aflevering van volgende week belooft een emotionele te worden, want huisvriendin Caroline gaat Chateau Meiland verlaten. 

Bekijk hier de laatste aflevering van Chateau Meiland terug.

Televizier-Ring

Het programma is de laatste tijd enorm populair geworden en nu zit Chateau Meiland zelfs bij de Top 3 Televizier-Ring genomineerden! Of ze gaan winnen weten we nog niet maar als het aan Arjen Lubach ligt, behoort de prijs tot familie Meiland.

Lees verder