• Nieuws

Bridget: ‘relatie met André liever privé gehouden’

Bridget Maasland

Nu de ergste mediastorm rond het liefdesleven van Bridget Maasland en André Hazes een beetje is gaan liggen, blikt de blonde presentatrice met gemengde gevoelens terug. Begin deze maand had Bridget de relatie met de zanger ‘eigenlijk liever overgeslagen’, maar nu kijkt ze er toch anders tegenaan.

In de glossy Beau Monde zegt Bridget dat ze de relatie met ‘André zó weer over zou doen’, maar dat ze het dan wel anders aangepakt zou hebben. Achteraf had Maasland alles wat meer privé willen houden.

André en Bridget

Privé was de romance allerminst. Het stel plaatste regelmatig updates via Instagram, en men raakte niet uitgepraat over de relatie tussen de twee. Bridget kreeg online van alles naar haar hoofd geslingerd, en achteraf denkt ze dat ze de haatberichtjes zelf een beetje in de hand werkte, door van alles en nog wat online te gooien.

Tegelijkertijd denkt Bridget dat het minder makkelijk is om dit soort info voor jezelf te houden als je bekend bent. Maasland wil haar ervaring omzetten in een nieuw televisieformat. Haar ervaring als mikpunt van online haat wil ze inzetten om mensen te helpen die ineens onder een vergrootglas liggen. ‘Als ik er niks mee doe, dan zijn mijn ervaringen voor niets geweest, en dat wil ik niet.’

Na een relatie van drie maanden keerde André Hazes weer terug bij zijn vriendin Monique Westenberg. Hoewel er af en toe nog wat beschietingen plaatsvinden, is de situatie momenteel stabiel!