Bridget Maasland, spijt, relatie André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, spijt, relatie André Hazes

Bridget Maasland heeft spijt van relatie met André

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als het aan 'zijspoor' Bridget Maasland had gelegen, had André Hazes gewoon op het 'rechte' pad moeten blijven. De presentatrice laat aan NH Radio weten dat ze 'met de kennis van nu' de relatie liever had overgeslagen. 

"We hebben het wel echt heel leuk gehad. Maar we hebben ook veel ellende van buitenaf moeten... Ik weet het niet. Misschien zit ik er nu nog te veel in (...) Alles eromheen, en met alles wat ik nu weet, zou ik het liever overslaan", geeft Bridget Maasland eerlijk toe. "Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar écht te leren kennen." 

Hartzeer

En dat ze André dus blijkbaar minder goed kende dan gedacht, blijkt wel uit het feit dat hij nu weer samen is met Monique. Een keuze die een gebroken Bridget zich niet kan voorstellen: zij is wel even klaar met mannen, zo laat ze weten. "In sommige gevallen wel, bij mij niet." Wel wenst ze André en Monique alle geluk van de wereld, want 'dat zouden ze nodig hebben'. 

Klaar mee

Voor Ruud de Wild is het te hopen dat hij - nu Bridget weer heeft gereageerd - niet aanschuift bij RTL Boulevard. Hij kan het nieuws over deze liefdesdriehoek even niet meer aan. Wij snappen het, echt! 

Lees verder