Ruud de Wild is helemaal klaar met André, Bridget en Monique

Door Robin Heerkens
Ruud de Wild in RTL Boulevard

We weten allemaal dat Ruud de Wild er niet voor terugdeinst om zijn keiharde, maar eerlijke mening te geven in RTL Boulevard. Maar gisteren ging het allemaal net wat te ver voor de DJ slash deskundige. Hij is helemaal klaar met het gedoe rond André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg!

En hij doelt uiteraard op alle berichtgeving over de hernieuwde relatie tussen André en Monique en Bridgets rol in het geheel. Velen worden daar nu toch wel een beetje moe van en Ruud de Wild is er één van. Hij steekt zijn ergernis niet onder stoelen of banken.

'Ik was hier al bang voor'

Gisteren ging het in Boulevard natuurlijk - en hoe kan het ook anders - over Hazes en de vrouwen in zijn leven. Ruud zag de bui al hangen. "Ik was hier op weg naartoe en dacht: jezus, waar gaan we het over hebben?", begint hij. "En ik was hier al bang voor en het gebeurt ook nog!" Maar Ruud: je weet toch dat je in RTL Boulevard zit?

Sneeuwbal-effect

"Maar goed, iedereen volgt het natuurlijk", zegt verslaggever Aran Bade in een poging de boel te redden. Ruud wil er niets van weten. "Maar weet je: wij doen er ook aan mee. Dat het gewoon één grote sneeuwbal wordt. Allemaal ongelukkige mensen!" En die insta-posts van André en Bridget? Moet 'ie ook niets van weten. "Bridget post songteksten, André post songteksten", zegt 'ie met een verbaasd gezicht. 

Pijnlijk voor Bridget

Collega's Diederik Jekel en John van den Heuvel zijn het met Ruud eens, maar John vindt het vooral sneu voor Bridget. "Het is ook wel heel pijnlijk nu voor Bridget", zegt hij over zijn Boulevard-collega. "Ik hoop echt dat ze snel weer hier aan de desk staat om haar verhaal te doen."

De tirade van Ruud kun je hieronder terugkijken!