Monique Westenberg noemt Bridget ‘een zijspoor’

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes is na een relatie met Bridget Maasland weer terug bij Monique Westenberg. Het lijkt dus weer business as usual: André post een foto van de eerste auto die hij kocht van zijn eigen geld (dat hij desondanks niet had?). Maar toch: een mooie mijlpaal voor de zanger/presentator!

Zijn vriendin Monique Westenberg is het daarmee eens, maar lijkt in een reactie ook de link te leggen met de relatie die Hazes de afgelopen maanden had met presentatrice Bridget Maasland.

Monique Westenberg noemt Bridget ‘een zijspoor’

Westenberg heeft het over een ‘harde les’ en voegt toe dat we die allemaal nodig hebben in ons leven. ‘Soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming.’ We gaan ervan uit dat hiermee de relatie met Bridget wordt bedoeld, en niet het kopen van een auto met geld dat je niet hebt.

Monique, Bridget en André

De steken onder water tussen Monique Westenberg en Bridget Maasland lijken daarmee nog niet voorbij. Bridget liet onlangs weten dat ze Monique een persoonlijke brief stuurde om haar kant van het verhaal te vertellen. Kort daarna reageerde ze in RTL Boulevard op de hereniging van André en Monique met een ijzig: ‘Ik wens ze veel succes; dat zullen ze nodig hebben.’

Nu we het toch over Bridget hebben: vanavond is ze weer te zien als presentator van Hotter Than My Daughter op RTL5, vanaf 20:30 uur.