Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland wilde eigenlijk Monique heten

|
|

Laatste update:

De relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes is al lang verleden tijd, maar op de één of andere manier blijft de rel van 2020 maar terugkeren. In haar podcast vertelt Bridget dat ze eigenlijk liever... Monique had geheten!

In haar nieuwe podcast Bridget & Friends praat Bridget Maasland met haar vriendinnen/collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella over wat hen zoals bezighoudt. In de nieuwe aflevering gaat het over de fase in je leven waarin je eventjes een hekel hebt aan je eigen naam. Bridget had toen eigenlijk liever anders geheten en achteraf was haar keuze vrij hilarisch.

“Ik wilde eigenlijk ook anders heten. Ja, ik durf bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wilde heten, maar dat komt omdat er veel gebeurd is met die naam. Ik wilde eigenlijk Monique heten.”

Na een genadeloze uitlachpartij reageren Stenger en Marcella met de nodige humor. “Dan had je een heel ander leven gehad. Dan was je nú in de steek gelaten en niet vorig jaar.”

Bridget probeert de lach nog te onderdrukken. “Dan had ik een hele normale naam! En niet zo’n moeilijke Engelse, dus dat wilde ik eigenlijk.” “En nu ben je natuurlijk intens blij dat je geen Monique heet!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Bridget versus Monique

André Hazes verliet zijn vriendin Monique Westenberg eind 2019 voor Bridget Maasland. Deze relatie liep vrij snel stuk, waarna Hazes weer terugkeerde bij… Monique! Begin 2021 vertrok André alsnog bij Monique en op dit moment heeft hij een soort van relatie met Sarah van Soelen.

Bridget had best wat last van de plotselinge aandacht en kreeg veel kritiek vanwege haar relatie met Hazes. Monique Westenberg haalde een paar keer flink uit naar Maasland. Hoewel Bridgets betrokkenheid nu al een tijd voorbij is, wordt de kwestie tóch weer opgerakeld.

Met Monique gaat het momenteel niet erg goed, zo schreef ze laatst in haar column in Vriendin.

Lees verder