birds of prey harley quinn margot robbie.jpg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
birds of prey harley quinn margot robbie.jpg

Corona-kijktips: Birds of Prey en The Gentlemen volgende week online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In navolging van Universal heeft ook Warner Bros. besloten om een aantal films aan te bieden via video-on-demand (VOD). Het gaat specifiek om de recente bioscoopfilms Birds of Prey en The Gentlemen. Dit uiteraard naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het sluiten van veel bioscopen.

Birds of Prey en The Gentlemen vervroegd online

Warner Bros. stelt (via Fandango) vanaf volgende week dus de films Birds of Prey en The Gentlemen digitaal beschikbaar. Je kunt deze films dan checken via platformen als Amazon en iTunes. Naar verwachting zullen deze films zo’n 20 dollar (omgerekend een euro of 18) kosten. De films zouden eigenlijk halverwege april pas hun digitale debuut maken. Warner Bros. heeft echter besloten de films eerder beschikbaar te maken. We gaan er even vanuit dat je beide films (net als in Amerika) vanaf 24 maart kunt checken.

De impact van het coronavirus op films en series

We hebben je in de afgelopen dagen natuurlijk al veel verteld over de impact van het coronavirus op de filmwereld. Zo werd de releasedatum van een aantal films verschoven. Logisch, aangezien bioscopen overal ter wereld hun deuren sluiten, zo ook in Nederland. Daarnaast is het filmen van een hoop films en series uitgesteld. Gelukkig wordt er echter net zo hard naar oplossingen gezocht. Zoals gezegd, brengen zowel Universal als Warner Bros. dus vervroegd hun films uit op VOD-platformen. Maar je kunt voor wat extra entertainment bijvoorbeeld ook gewoon terecht op NPO 3!

Lees verder