Waarom is popcorn populair in bioscopen?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waarom is popcorn populair in bioscopen?

Alle bioscopen in Nederland voorlopig gesloten vanwege coronacrisis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft het kabinet zojuist besloten om nog meer verregaande maatregelen te nemen. Scholen, café's, restaurants, sportclubs en dus ook bioscopen moeten vanaf vandaag tot en met 6 april hun deuren sluiten - als ze dat al niet gedaan hadden.

Dat hebben ministers Bruno Bruins (Medische Zorg) en Arie Slob (Onderwijs) zojuist laten weten in een persconferentie. Bioscoopketen Pathé was er erg snel bij met een statement. Hierin stelt het bedrijf dat 'alle bioscopen in Nederland' dichtgaan. We mogen er dus vanuit gaan dat ze het hier óók over concurrenten als Kinepolis en VUE hebben.

Corona-maatregelen

Het zat er natuurlijk aan te komen dat ook bioscopen niet meer open mogen nadat eerder al grote evenementen werden afgelast. En... we weten eerlijk gezegd ook niet wáár we de komende tijd voor naar de bioscoop hadden kunnen rennen, aangezien toekomstige toppers als A Quiet Place 2 én Bond-film No Time To Die al waren uitgesteld. En Disney maakte ook al bekend dat Mulan en The New Mutants het grote scherm voorlopig ook niet halen.

Lees hieronder meer over de nieuwe corona-maatregelen:

Lees verder