The Gentlemen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Gentlemen

5 dingen die je moet weten voor je The Gentlemen ziet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

The Gentlemen draait nu in de bioscoop! Verplichte kost voor fans van misdaadkomedies en Matthew McConaughey. Interesse om te gaan? Voor je de popcorn pakt moet je deze 5 dingen weten over The Gentlemen!

1. Regisseur Guy Ritchie keert terug naar zijn roots!

The Gentlemen is geregisseerd door Guy Ritchie. Sinds de laatste jaren is deze filmmaker vooral bekend geworden van grote blockbusters als Aladdin, King Arthur en Sherlock Holmes met Robert Downey Jr. als de speurneus. Best wel leuk allemaal hoor maar Guy Ritchie fans kennen de regisseur van Britse klassiekers als Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels. The Gentlemen keert terug naar die Britse misdaadfilms dus maak je klaar voor een heleboel ingewikkelde maar hilarische situaties!

5 dingen die je moet weten voor je The Gentlemen ziet

2. Verwacht een verhaal zo ingewikkeld dat het hilarisch is

Wat The Gentlemen met de beste films van Guy Ritchie deelt is dat het een keiharde misdaadkomedie is. Ja er is geweld en de personages zijn bijna allemaal uit criminelen, maar ze verkeren zich in zulke ingewikkelde situaties die zó uit de hand lopen, dat je niet anders kan dan lachen om de gestoorde situaties waarin ze terechtkomen.

5 dingen die je moet weten voor je The Gentlemen ziet

3. Fans van Britse acteurs kunnen hun vingers aflikken bij deze film

Guy Ritchie heeft een boel vrienden want zijn films zijn altijd overladen met gerenommeerde acteurs. Of het nu Will Smith als de geest in Aladdin is of Matthew McConaughey als de Amerikaanse gangster die de Londense wietmarkt domineert. Hij probeert uit het wereldje te stappen en krijgt daardoor een boel concurrenten en profiteurs achter zijn reet aan. Die worden gespeeld door beroemde acteurs zoals Michelle Dockery, Jeremy Strong, Henry Golding, Colin Farrell, Charlie Hunnam en Hugh Grant. Er is voor iedereen wel een favoriete Britse acteur te vinden en allemaal spelen ze kleurrijke personages, dus hopelijk hou je ook van overdreven acteerwerk!

5 dingen die je moet weten voor je The Gentlemen ziet

4. Fans van Britse maatpakken kunnen hun lol ook op met The Gentlemen

Er zijn gentlemen en dandies te vinden in Nederland, maar Britse gentlemen blijven een klasse apart. Mensen die een zwak voor mooie herenmode hebben en een goed samengesteld outfit altijd kunnen waarderen, zullen extra plezier halen uit The Gentlemen want de stylisten hebben overuren gedraaid. En als je schijt hebt aan mode trekt Colin Farrells personage met zijn dikke trainingspak het spectrum mooi recht.

5 dingen die je moet weten voor je The Gentlemen ziet

5. Deze trailer zet perfect de sfeer van The Gentlemen neer

Ken je Guy Ritchie alleen van Aladdin en weet je nog niet goed wat je van The Gentlemen kan verwachten? Deze trailer is in stijl en snelheid precies zoals de film gesneden, dus geef hem zeker een kijkje!

Ga je liever naar Sonic the Hedgehog? Dan hebben we hier ook veel handige informatie om te weten over de blauwe egel. En wist je dat Disney een tweede live-action Aladdin-film in productie heeft? Hopelijk keert Guy Ritchie weer terug om nog een topfilm af te leveren!

Lees verder