Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aladdin live-action remake Disney 2019 Will Smith Genie

Another whole new world? Aladdin 2 in de maak bij Disney

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De geruchten gingen al een poosje, maar werden vandaag pas officieel bevestigd. Er komt een vervolg op de live-action remake van Aladdin! Het verhaal van Aladdin 2 is nog geheim… Gelukkig weten we al wel dat de cast en de makers van het eerste deel terugkeren voor deze sequel.

Disney werkt aan live-action sequel: Aladdin 2

Variety bevestigt dat zowel regisseur Guy Ritchie als hoofdrolspelers Will Smith (Genie), Mena Massoud (Aladdin) en Naomi Scott (Jasmine) terugkeren voor een vervolg op Aladdin (2019). En dat is eigenlijk vrij logisch, aangezien de live-action-film een lekker commercieel succes was voor Disney! Het zou dus eerder een beetje dom zijn om niet met een Aladdin 2 aan de slag te gaan.

Een Duizend-en-een-nacht-verhaal voor Aladdin 2?

Volgens de berichten wordt er op dit moment druk gebrainstormd over het verhaal van deze tweede live-action Aladdin. Het zou zomaar kunnen dat er weer gekozen wordt voor een van de verhalen van Duizend-en-een-nacht. De originele animatiefilm is immers ook op een verhaal uit die collectie gebaseerd. Het zal echter nog wel even duren voordat we echt meer duidelijkheid krijgen. Gelukkig is er in de tussentijd voldoende om (naar uit) te kijken. De eerste live action remake van Aladdin kun je immers nu checken op Disney+. Ook mag je je alweer bijna opmaken voor die andere Disney-film: Mulan draait namelijk vanaf 26 maart in de bioscoop.

Lees verder