mulan disney live-action remake 2020 poster.jpeg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
mulan disney live-action remake 2020 poster.jpeg

Disney komt met eerste lange trailer van live-action Mulan

|
|

Laatste update:

Yes! Na een eerdere korte teaser komt Disney vandaag met een volwaardige trailer van de live-actionversie van de klassieker Mulan. Wat meteen opvalt, is dat Disney zich ditmaal niet exact aan de tekenfilmversie van Mulan vasthoudt. Voor zover we dat op basis van deze trailer kunnen beoordelen, is dat echter helemaal niet erg!

Live-action Mulan krijgt eerste lange trailer van Disney

Mulan is een van de vele klassiekers die door Disney in een nieuw jasje wordt gestopt. Afgelopen jaar werden we nog getrakteerd op live-action remakes van Dumbo, Aladdin, The Lion King en Lady and the Tramp. Volgend jaar mogen we Mulan aan dat lijstje toevoegen. Hieronder check je de eerste lange trailer van deze live-actionfilm!

Mulan is vanaf 26 maart in de bioscoop te zien

Mulan is gebaseerd op de animatiefilm uit 1998. De film speelt zich af ten tijde van de Han-dynastie. We zien hoe Mulan (gespeeld door Liu Yifei) als vrouw het Chinese leger infiltreert. De keizer besluit namelijk dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger. Aangezien Mulan geen broers heeft en haar vader ziek is, besluit zij zich te verkleden als man om haar familie te vertegenwoordigen. Daarbij helpt ze het land te verdedigen tegen indringers uit het Noorden… Ditmaal echter zonder draakje én liedjes.

Mulan draait vanaf 26 maart 2020 in de bioscoop.

Lees verder