The Invisible Man, Trolls World Tour

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Invisible Man, Trolls World Tour

The Invisible Man en andere grote Universal-films komen direct on demand

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu alle bioscopen dicht zijn en ook in de VS sociale onthouding wordt geadviseerd, denken filmstudio's hard na over hun verdienmodel. Waar sommige distributeurs besluiten de release uit te stellen, gaat Universal een aantal grote films tegelijk met de bioscooprelease uitbrengen als on demand-titel.

Grote titels

De films waarvoor dit geldt zijn horrorfilm The Invisible Man, animatiefilm Trolls World Tour, kostuumfilm Emma en de omstreden thriller The Hunt. Emma en The Invisible Man draaiden al in de bioscopen, maar doordat deze nu dicht zijn kan niemand de films zien. De andere twee films zouden in april uitkomen; het is nog onzeker of de bioscopen in Nederland, die sowieso tot 6 april dichtblijven, dan weer opengaan. 

On demand

De films komen on demand beschikbaar en tegen betaling 48 uur lang te zien. Waarschijnlijk kost het zo'n 20 dollar (18 euro) om Trolls World Tour te huren. Via welke website de films precies te zien zullen zijn in Nederland, heeft Universal nog niet bekendgemaakt. De studio doet dit vanwege de grote maatregelen omtrent het coronavirus en is niet van plan dit met al hun films te gaan doen.

Lees verder