Big Brother 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother 2021

Drie Big Brother-deelnemers over vrijwillig vertrek: ‘De beste keuze’

|
|

Laatste update:

De kijkers van de livestream van Big Brother werden afgelopen weekend enorm verrast! Er verlieten namelijk drie kandidaten vrijwillig (!) het huis. Niet alleen Jowi, maar ook Daniëlle en Nathalie pakten hun koffers. Hoe kwamen ze tot die beslissing?

Jowi, Nathalie en Daniëlle verlaten Big Brother

Big Brother-fans zagen afgelopen zaterdag hoe drie kandidaten vrijwillig het huis verlieten! In een Instagram-post vertellen Jowi, Nathalie en Daniëlle meer over hun gezamenlijke vertrek. We beginnen met Jowi, die eerder nog tot potentiële winnaar werd uitgeroepen: "Uiteindelijk vond ik het belangrijk om bij mezelf te blijven. Ik wist dat ik het zou kunnen winnen, maar voor mij is mezelf blijven belangrijker. Dus daar kan ik trots op zijn." Ook Daniëlle is “heel blij” dat ze voor zichzelf gekozen heeft. Ze is blij weg te zijn uit een huis waar ze “niet per se comfortabel was” en waar ze een spel moest spelen waar ze niet gelukkig van werd: “Ik heb liever eerlijke mensen om me heen, en die zijn thuis."

De nieuwe Harry Potter-serie!

"Je moet altijd voor jezelf kiezen"

En dan nog de derde Big Brother-kandidaat die besloot vrijwillig te vertrekken, de veelbesproken Nathalie: "Als je niet meer gelukkig bent moet je altijd voor jezelf kiezen. En als dat weggaan betekent, is dat de beste keuze.” Ze vertelt dat ze haar beslissing “niet binnen vijf minuten” genomen heeft. “Wel heb ik het zwaar gehad de afgelopen dagen, omdat ik veel realisatie-momenten heb gehad. Hoe leuk mijn leven eigen is en hoe dankbaar ik ben voor vrienden en familie. Ook heb ik een aantal dingen verwerkt", aldus Nathalie.

Big Brother zie je elke doordeweekse dag om 21.30 uur op RTL 5.

Lees verder