• Nieuws

Beste Zangers: Thomas Berge rockt Arcade!

Thomas Berge in Beste Zangers

Voor veel mensen is Thomas Berge een wat obscure BN’er die af en toe voorbijkomt, maar dát hij kan zingen werd vanavond weer even duidelijk. Tijdens de songfestivalspecial van Beste Zangers coverde hij de winnende song Arcade van Duncan Laurence.

Geen eenvoudige opgave, want het nummer is erg gevoelig én kent een paar fikse uithalen. Geen probleem voor Thomas, zo bleek!

Kijkers toonden zich nogal sceptisch toen Thomas aankondigde Arcade te zingen, maar ze moesten al snel toegeven dat Berge wel érg lekker bezig was. Misschien moeten we in 2022 toch eens kijken of de zanger mee kan doen: dit jaar ging het gerucht dat Thomas Berge in de race was voor deelname, ook al werd dit later ontkend.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Beste Zangers x Eurovision

Beste Zangers keert volgende week terug met een musicalspecial: hierin worden nummers gezongen uit Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, Fame en noem maar op!

Voor je Songfestival-behoeftes schakel je zaterdagavond in op Eurovision: Europe Shine A Light. De liedjeswedstrijd gaat niet door maar met deze show kun je toch genieten van alle deelnemende nummers. Deze vonden wij het meest kansrijk!