• Nieuws

Twéé Beste Zangers-specials in mei: songfestival én musicals!

Beste Zangers: Songfestivalspecial

Hoewel het Eurovisie Songfestival is afgelast hoeven we niet te bang te zijn dat de muziek binnenkort stilvalt. Naast een speciale Songfestival-special verschijnen er in mei twee speciale afleveringen van het populaire Beste Zangers!

De eerste special richt zich op… het Eurovisie Songfestival! Op donderdag 14 mei ontvangt presentatrice Edsilia Rombley verschillende artiesten die een link hebben met de Europese zangwedstrijd. Lenny Kuhr doet mee, net als oud-kandidaten Franklin Brown, Maribelle en René Froger. Daarnaast zingt Kim-Lian van der Meij en komen Thomas Berge en Emma Heesters voorbij.

Twéé Beste Zangers-specials in mei: songfestival én musicals!

De artiesten zingen allemaal een nieuwe versie van een bekend Nederlands songfestivallied.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

De tweede special verschijnt op zaterdag 30 mei en draait om bekende musicals. René van Kooten zingt met Kim-Lian van der Meij een duet uit Miss Saigon, en Emma Heesters en René Froger zingen samen Beauty And The Beast.

Twéé Beste Zangers-specials in mei: songfestival én musicals!

Daarnaast is er aandacht voor muziek uit Jesus Christ Superstar, The Jersey Boys, Grease, The Wiz, Fame en Heerlijk Duurt Het Langst. Stiekem hopen we ook nog op een reprise van The Phantom Of The Opera. Dat was genieten met Henk Poort en Floor Jansen!

De songfestivalspecial van Beste Zangers is op donderdag 14 mei te zien op NPO1, vanaf 20:35 uur. De musicalspecial begint op zaterdag 30 mei om 20:30 uur, op NPO1.