Claudia de Breij en Blanks in Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Claudia de Breij en Blanks in Beste Zangers
Beste ZangersTV

Beste Zangers: Claudia de Breij en Blanks zorgen voor prachtige afsluiter

|
|

Laatste update:

Het seizoen Beste Zangers is voorbij gevlogen! Vanavond was alweer de laatste aflevering: traditiegetrouw zongen de kandidaten in duetten. Kijkers genoten o.a. van Claudia de Breij en Blanks én Jaap Reesema en Sarita Lorena.

Claudia en Blanks doen Coldplay

In de afsluitende duettenaflevering wisten de kandidaten nog van niets, en stond de muziek nog helemaal centraal. Claudia de Breij en Blanks verrasten vriend en vijand met een emotionele versie van Coldplays Fix You.

Het sentimentele lied werkte flink op de traanbuizen. Er werd zelfs gegrapt dat de ‘begrafenis top 10’ er een belangrijke mededinger bij had!

Jaap en Sarita sluiten Beste Zangers

Jaap Reesema, die dit seizoen veel kijkers verraste met zijn zangkwaliteiten, had de eer om het seizoen af te sluiten met Sarita Lorena. Hun uitvoering van Holiday in Spain van Bløf en Counting Crows kon op aardig wat goedkeuring rekenen.

Daarmee kwam het seizoen van Beste Zangers alweer ten einde. Kijkers genoten van Nielson, werden verrast door het muziektalent Blanks én… ondergingen Ferdi Bolland. We kunnen niet wachten op de volgende reeks van het populaire muziekprogramma. Op donderdagavond 6 oktober wordt het Gouden Televizier-Ring Gala uitgezonden op NPO1. Vanaf 13 oktober zie je op NPO1 een nieuw seizoen van Kamp van Koningsbrugge.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder