Ferdi Bolland in Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferdi Bolland in Beste Zangers
TVBeste Zangers

Beste Zangers: kijkers met stomheid geslagen door Ferdi Bolland

|
|

Laatste update:

In Beste Zangers stond zanger Jaap Reesema centraal, en Ferdi Bolland besloot dat zijn stem nóóit aan die van Jaap zou kunnen tippen. De veteraan had een beter idee: hij zong de wereldhit Tears in Heaven van Eric Clapton. Kijkers wisten niet wat ze zagen én hoorden!

In Beste Zangers zingen Nederlandse artiesten elkaars nummers, en worden de muzikanten geïnterviewd door Jan Smit. Ferdi Bolland gaf aan dat zijn stem nooit zo goed zou zijn als die van Jaap Reesema, dus zong hij maar een liedje van… Eric Clapton. Hoe dat ging? Mwa...

Op de bank werden (natuurlijk!) tranen met tuiten gehuild, maar kijkers vroegen zich toch een beetje af wát ze nou eigenlijk gezien hadden!

Jaap Reesema was zélf enorm onder de indruk van het lied van Claudia de Breij. Zij hertaalde een nummer van Paul Simon tot Jasje van Goud. Het lied herinnerde hem aan een periode waarin het niet zo best met hem ging. Jaap ging behoorlijk diep toen zijn ouders scheidden, en hij in korte tijd 35 kilo aankwam. Kijkers kenden best wat liedjes van Reesema, maar zijn privéleven was nog grotendeels onbekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder