Beste Zangers 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beste Zangers 2022
Beste Zangers

Waarom moet altijd iedereen janken bij de Beste Zangers?

|
|

Laatste update:

Beste Zangers barst vanavond weer los - nét als je traanbuizen. Hoe kan het toch dat iedereen, kandidaten en kijkers, altijd zo lekker ongegeneerd mee zitten te jenken?

De tissues zijn niet aan te slepen op de Beste Zangers-set. NPO 1's kijkcijferkanon staat elke aflevering garant voor een tranendal (het lijkt B&B Vol Liefde wel!). Hoe komt het toch? Het kan toch niet alleen maar de kracht van muziek zijn? Of zou Jan Smit voor elke opname een bak rauwe knoflook naar binnen werken? Nee, niets van dat; het zit anders en kandidaat Roxeanne Hazes legt het uit.

Roxeanne Hazes over huilen in Beste Zangers

Veronica Superguide sprak met Roxeanne Hazes in aanloop naar haar Beste Zangers-seizoen. Volgens haar ontkom je er simpelweg niet aan om te brullen als je met collega-muzikanten in zó'n intieme setting zit en er zware levensverhalen op tafel komen. “Als ik mensen zag huilen in Beste Zangers, dacht ik altijd: hoe kun je zo zijn? Wij namen ons allemaal voor niet te gaan huilen. Ik zei nog in onze appgroep: oké jongens, de eerste die gaat janken moet de rest op een drankje trakteren. Maar geloof me, als je die dagen samen zo intensief beleeft en op die bank de mooiste verhalen worden verteld, komen die hartstikke binnen. Ik was de eerste die huilde, haha.”

Omdat het programma in Spanje wordt opgenomen (in dit geval Sevilla), zit je ook veel meer in een bubbel. Je kunt niet zomaar terug naar je 'veilige' thuis in Nederland. Je moet het samen doen. En als mensen dan ook nog eens loepzuiver en indringend in your face staan te zingen, krijg je natuurlijk iedereen aan het janken!

Beste Zangers 2022

Vanavond, in de allereerste afleveringen, wagen deelnemers Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena en Blanks zich aan het levenspop-repertoire van Roxeanne Hazes.

Het nieuwe seizoen Beste Zangers is vanaf vanavond elke donderdag te zien op NPO 1, vanaf 20.35 uur.

Lees verder