Sarita Lorena in Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarita Lorena in Beste Zangers
Beste ZangersTV

Beste Zangers-kijkers treuren voor Sarita Lorena: ‘Arme meid’

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Beste Zangers is lekker onderweg, en er viel al veel te genieten. Geweldige nummers, onthullingen van Roxeanne Hazes én liedjes die niet zo goed uit de verf kwamen. In de aflevering van vanavond stond Sarita Lorena centraal, wat voor gemengde emoties zorgde.

Sarita Lorena verhuisde op jonge leeftijd van Brazilië naar Zeeuws-Vlaanderen, tot ze besloot om iets met muziek te doen. Na de FunX Talents scoorde ze een dikke hit met Ronnie Flex: Haal me naar Boven.

In Beste Zangers kreeg de zangeres bijzondere eerbetonen, maar kijkers waren vaak met andere dingen bezig. Sarita vertelde over een ongezonde relatie die ze had met een drugsverslaafde, en die bijna eindigde in zelfmoord. Ferdi Bolland bewerkte voor haar de Miley Cyrus-hit The Climb, waar Sarita in die periode veel aan had.

‘Het grootste drama moet nog komen’

Wat Sarita en haar Beste Zangers-collega’s tijdens de opnames nog niet konden weten, was dat het noodlot een paar maanden later toe zou slaan. Haar vriend, DJ/producer Siki Martina werd in juli van dit jaar doodgeschoten op een Rotterdams metrostation.

De kijkers van Beste Zangers wisten dit inmiddels natuurlijk wél, en dat gaf de uitzending een dubbele lading.

Nielson ging uiteindelijk met de overwinning aan de haal, met het nummer Tranen Liegen.

Je ziet Beste Zangers elke donderdag op NPO1, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder