Beau van Erven Dorens in latenighttalkshow Beau

Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in latenighttalkshow Beau

Beau over Jinek samenwerking: 'Ik hoop dat ik het tot de kerst haal'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In een interview met NU.nl vertelt Beau van Erven Dorens wat hij eigenlijk vindt van de komende samenwerking met Eva Jinek. “Als ik het tot de kerst red, dan gaan we afwisselen,” zegt hij. De komende 3 maanden zullen beslissend zijn. Afgelopen vrijdag maakte Jinek bekend dat ze ging overstappen van NPO naar RTL. De talkshow Beau had diezelfde avond voor het eerst Jinek verslagen met hogere kijkcijfers.

Overstap

Jinek maakte afgelopen vrijdag bekend dat ze overstapt naar RTL om ook daar een talkshow te presenteren. Deze plek gaat ze delen met Beau en hij is er zelf erg positief over. “Het is een vrouw om veel van te leren. Wat de ideale balans is voor het presenteren, daar zijn we nog niet over uit.” Als het de komende maanden net zo goed blijft gaan als nu met de talkshow, zit Beau er niet over in. “Ik ga er van uit dat het goed gaat en dan ga ik gewoon afwisselen met Eva.” Bekijk hier het interview met NU.nl. 

Geld of avontuur?

Beau zag de overstap van Eva Jinek al aankomen maar dit geldt niet voor iedereen. Er wordt volop gespeculeerd over de redenen van de presentatrice. Doet ze het voor het geld? Er gaan namelijk geruchten dat ze nu minstens een miljoen per jaar zal verdienen. Of doet ze het toch voor het nieuwe avontuur? Jeroen Pauw heeft in ieder geval zijn ongezouten mening klaarliggen.

Beau is de opvolger van RTL Late Night en na de twee vorige flops is het een hele klus om de kijkcijfers hoog te houden. Zelf noemde Van Erven Dorens de vorige pogingen 'een drama'. Bekijk hier een overzicht van 7 tv-flops in 2019, om van te janken. Ja, RTL Late Night zit er ook tussen!

De latenighttalkshow Beau is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees verder