Eva Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Eva Jinek op RTL 4

‘Zoveel geld gaat Eva Jinek verdienen bij RTL 4’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Talkshowkoningin Eva Jinek maakte deze week bekend dat ze overstapt naar RTL 4. Daar hoort uiteraard ook een welverdiende salarisverhoging bij en als we dit gerucht mogen geloven, loopt Eva érg lekker binnen. 

Bij de NPO zat ze nog op een wettelijk vastgesteld maximum van 194.000 euro, maar RTL kan daar uiteraard een flinke schep bovenop doen. En naar verluidt gaat dat ook gebeuren! 

Salaris Eva Jinek

Privé-baas Evert Santegoeds zei deze week in Shownieuws dat hij heeft vernomen dat Eva Jinek "minstens" 1 miljoen euro per jaar gaat innen. "De gekste bedragen doen de ronde en die lopen op tot een miljoen per jaar en zelfs eroverheen", aldus Santegoeds. "Als haar manager het handig heeft aangepakt, dan krijgt ze dat bedrag ook wel." Nu begrijpen we ook waarom Linda de Mol zei dat ze het budget niet had om Eva naar Net5 te halen...

Eva Jinek naar RTL

Zoals gezegd stapt Eva binnenkort over van de NPO naar RTL. Vanaf januari om precies te zien. Dan neemt ze het stokje over van Beau die nu te zien is met zijn gelijknamige talkshow, elke werkdag om 22:30. Jinek scoort gemiddeld net onder het miljoen op de NPO. Grote vraag is nu: verhuizen haar vaste kijkers dan ook mee naar RTL?

Lees verder