Eva Jinek bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Linda de Mol aast op 'onbetaalbare' Eva Jinek voor Net5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Net5 staat met haar nieuwe tv-directeur Linda de Mol weer volop in de schijnwerpers. Ze maakt er meteen werk van met een gloednieuwe Merel Westrik-talkshow, maar als het aan haar ligt, komt Eva Jinek óók gewoon over. 

Dat vertelde Linda vandaag aan RTL Boulevard. Ze gaf aan dat Eva "hoog op het verlanglijstje" stond voor Net5, maar uiteindelijk liep het allemaal toch anders. Merel Westrik gaat binnenkort elke woensdag de talkshow Ladies Night presenteren. Voor Eva is er echter óók nog wel ruimte!

Eva Jinek naar Talpa?

"Die vrouw is gewoon dé talkshowhost van Nederland. Die zit daar elke avond en beheerst het nieuws en het gesprek van de dag", zo vindt Linda. Ze geeft toe dat ze Eva niet daadwerkelijk vroeg om over te stappen. Linda denkt dat ze dat risico - "Net5 is nog een kleine zender" - nog niet wil nemen. Pikant: eerder deze week ging juist het gerucht dat Eva zou overstappen naar een andere Talpa-zender, namelijk SBS6

Eva is te duur

"Als het héél goed gaat met Net5", lacht Linda, "dan gaan wij Eva heus wel bellen hoor!" Toch ontbreekt het simpelweg nog aan keiharde knaken. Eva komt natuurlijk niet voor niets! "We hebben nog niet de budgetten om iedereen maar te vragen en om iedereen wat te bieden." Ladies Night met Merel Westrik komt op 16 oktober om 21:30 voor het eerst op Net5.

Lees verder