Merel Westrik

Veronica Superguide logo
Merel Westrik

Merel Westrik krijgt Linda de Mol als vaste gast in Net5 talkshow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Merel Westrik heeft voor haar nieuwe Net5 talkshow gelijk de jackpot te pakken: Linda de Mol wordt vaste gast in het programma. De tv-koningin bevestigde dat in de nieuwste editie van haar lijfblad LINDA. Samen met andere vrouwelijke gasten gaat Merel Westrik dagelijks de actualiteit bespreken.

Merel Westrik krijgt meteen eigen talkshow

Linda de Mol en Jildou van der Bijl gaan van Net5 echt ‘hun’ zender maken. Een van de plannen was een nieuwe actualiteitenshow voor vrouwen, en daarvoor is Merel Westrik binnengehaald. De voormalig RTL Nieuws-anchor valt met de neus in de boter en mag gelijk haar eerste talkshow presenteren.

“Geen koffiepraat of meisjesgebabbel, maar een actuele talkshow met onderwerpen die door vrouwen gekozen worden en altijd vanuit de female point of view”, aldus Linda de Mol.

Nederlandse The View maar dan niet een flop

Het format lijkt daarmee op de Amerikaanse show The View. Dit is al eens eerder geprobeerd op Net5 met vrouwentalkshow De Tafel van 5. Die flopte zo enorm hard dat het al na een maand van de buis werd gehaald.

Interviews met andere talkshow hosts

In de nieuwe LINDA wordt ook Matthijs van Nieuwkerk geïnterviewd, die onthuld dat hij volgend jaar misschien ook overstapt naar de commerciële zenders. Tevens staat Eva Jinek in het blad die momenteel de populairste talkshow van Nederland heeft, al ergeren sommige kijkers zich wel om het diepe decolleté dat Eva heeft.

Lees verder