Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Eva Jinek

Kijkers ergeren zich weer aan de borsten van Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijdens de uitzending van Jinek stroomden er talloze reacties binnen op Twitter. Niet de gasten of de gespreksonderwerpen, maar het diepe decolleté van de presentatrice kreeg alle aandacht. 

Wel een hele diepe V-hals

Eva droeg een t-shirt met een colbertje eroverheen. Klinkt allemaal heel normaal en netjes, maar het shirtje was nogal diep uitgesneden. Veel kijkers konden zich daardoor niet zo goed concentreren op de besproken onderwerpen en lieten dit maar al te graag weten op social media. Hieronder een greep uit de reacties. 

Tarantino

Over Tarantino gesproken: de photoshoot met Henk-Jan Smits en Edwin Jonker van ons eigen Veronica Magazine kwam ook ter sprake. Zij waren aanwezig om de nieuwste Tarantino-film Once Upon A Time in Hollywood te bespreken. Het fragment kan je hier terugkijken. Bekijk hieronder alle foto's van onze Tarantino-shoot!

Niet zo zeiken

Er waren trouwens ook genoeg mensen die Eva’s outfit juist wel konden waarderen. Volgens hen moeten die ‘jankerds’ niet zo zeiken. 

Niet de eerste keer

Vorige week was Jinek ook al ter sprake gekomen. Toen ging het over de nogal ongemakkelijke sfeer aan tafel omdat haar ex Freek Vonk op bezoek was. 

Lees verder