Eva Jinek in talkshow Jinek op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek in talkshow Jinek op NPO 1

Hilarisch en ongemakkelijk: Freek Vonk aan tafel bij ex Eva Jinek

|
|

Laatste update:

Gisterenavond was het dan eindelijk zover: tv-bioloog Freek Vonk schoof aan bij Eva Jinek. Niet zo spannend, toch? Nou, wel dus! Freek is uiteraard ook de ex van Eva Jinek, wat zorgde voor een hilarisch ongemakkelijk sfeertje aan tafel. 

En daar maakten andere tafelgasten Carlo Boszhard en René Mioch gretig gebruik van. Het ging al 'mis' bij de bespreking van nieuws over Panda's. Daar moest Eva Freek natuurlijk wat over vragen, maar toen ze over 'pandapunten' (hoe lang iemand geen seks heeft gehad) begon, ging het dak eraf. 

Eva Jinek en Freek Vonk

Carlo Boszhard vond het "een heel raar gesprek". Hij zat zich al mentaal voor te bereiden op de TV Kantine, waar hij dit voor kan gebruiken. zo gaf 'ie aan. Ook filmjournalist René Mioch begon over "The elephant in the room". "Ik heb toch het gevoel alsof je met Angelina Jolie en Brad Pitt aan tafel zit", grapte hij. "Dat er tegen me gezegd wordt: 'je mag het er niet over hebben!'" Na een relatie van bijna 2,5 jaar gingen Eva en Freek in 2015 uit elkaar.

Dieren bespringen

Even later, toen Freek aan het woord kwam over BBC-serie Big Cats, was het wéér raak. Al kwam dat nu ook door Eva's ongemakkelijke woordkeuze. "Je hebt zowat alle dieren ter wereld al eens besprongen, maar deze nog niet", zei ze over de lynx. Maar ja, als je met je ex aan tafel zit krijgt zo'n zin natuurlijk een héle andere lading. De tafel gierde het uit. 

Eva Jinek en het Eurovisie Songfestival

Er zit overigens al weken lang nog een andere 'olifant in de kamer' als het om Eva Jinek gaat. Of eigenlijk twee: gaat ze nu wel of niet naar RTL? En die andere: gaat ze het Eurovisie Songfestival 2020 presenteren? Toen oud-winnaar Conchita Würst Eva vorige week live aan tafel confronteerde, zei ze dat ze het erg graag wil presenteren mét Conchita erbij. Spannend!

Uitzending gemist? Kijk 'm dan hier terug

Lees verder