Beau van Erven Dorens op Gala Televizier-ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens op Gala Televizier-ring

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: RTL-talkshow Beau vanavond van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na Twan Huys en Art Rooijakkers is het vanaf vanavond de beurt aan Beau van Erven Dorens om een dagelijkse talkshow voor RTL te presenteren. Zal het hem wel lukken om voldoende kijkers te trekken?

‘Een drama’

Mocht de nieuwe talkshow van Beau ook floppen, dan houdt de presentator de eer aan zichzelf. In een interview met het AD zegt de presentator vandaag: “Als de cijfers beroerd zijn, keer ik na drie maanden écht niet terug. Dat is niet leuk voor de kijker en niet voor mij.” Beau noemt het laatste jaar met Humberto Tan, RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art zelfs ‘een drama’. “Laten we eerlijk zijn: wij hebben de afgelopen jaren een enorme smak geld weggegooid op die late avond”, erkent Beau.

Spraakmakend

Maar Van Erven Dorens denkt ook geleerd te hebben van het kijkcijferfiasco. “Niet alles door andere mensen laten beslissen dus. Ik sta daar. En de presentator moet de hand in eigen boezem kunnen steken. Als dit niet lukt, is dat mijn probleem”, aldus Beau. Natuurlijk kan een geslaagde talkshow niet zonder spraakmakende gasten. Vanavond schuiven Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en zijn rechterhand Theo Hiddema bij hem aan. Maar of dit onderscheidend genoeg is om de concurrentie met Jinek aan te gaan?

Beau is vanaf vanavond om iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees verder