RTL Late Night met Beau van Erven Dorens onthult nieuwe naam

Veronica Superguide logo
RTL Late Night met Beau van Erven Dorens onthult nieuwe naam

RTL Late Night met Beau van Erven Dorens onthult nieuwe naam

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Kort maar krachtig, moet RTL gedacht hebben toen ze brainstormden over de naam van de opvolger van RTL Late Night. De nieuwe talkshow van RTL met Beau van Erven Dorens als presentator krijgt namelijk een hele simpele naam mee. In RTL Boulevard werd zojuist onthuld dat het programma Beau gaat heten!

RTL Late Night 3.0 heet voortaan Beau

De naam Beau doet vermoeden dat er geen andere (vaste) presentatoren bij de talkshow betrokken zullen zijn. Eerder stelde RTL nog dat er mogelijk een of meerdere presentatoren aan zouden schuiven bij RTL Late Night 3.0. Beau van Erven Dorens blijft namelijk ook gewoon nog andere programma's maken – zoals een nieuw daklozenprogramma – en heeft het dus best wel druk! Eerder vandaag was er bijvoorbeeld nog die sappige roddel over Albert Verlinde

Beau vanaf september dagelijks te zien op tv

Beau van Erven Dorens werd natuurlijk al lange tijd genoemd als host van het vernieuwde RTL Late Night. Toen hij in de zomer van 2017 RTL Summer Night presenteerde, kreeg hij bijvoorbeeld veel goede reacties. Zodoende werd Beau als ideale vervanger gezien van Humberto Tan! RTL koos eerst echter voor Twan Huys, maar zijn talkshowavontuur bij RTL was niet van lange duur... Hoe het Beau vergaat, is vanaf september te zien!

Lees verder