Albert Verlinde in 6 Inside.

Veronica Superguide logo
Albert Verlinde in 6 Inside.

Albert Verlinde co-presentator Beau in RTL Late Night? "Onzin"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er zingt momenteel een héél sappig gerucht rond in de Hilversumse wandelgangen: Albert Verlinde zou na de gefaalde flopshow 6 Insideterugkeren op tv, maar dan als co-presentator van Beau van Erven Dorens aankomende 'RTL Late Night'-talkshow. Klopt dit wel? 

Persbureau ANP meldde gisteren dat gesprekken plaatsvinden tussen Beau van Erven Dorens en zijn redactie en Albert Verlinde. RTL bevestigde dit. Voor Albert komt het allemaal erg rauw op zijn dak, bevestigt hij in een eerste reactie. Hij gaat helemaal niet samenwerken met zijn oud-RTL Boulevard-collega Beau.

Albert Verlinde reageert

"Ik ben verbijsterd over het nieuws van een eventuele samenwerking", begint Albert (via het AD). "Het klopt niet. Ook omdat ik nog tot eind volgend jaar onder contract sta bij Talpa." Dat RTL het nieuws - dat er 'gesprekken' gaande zijn - zelfs zou hebben 'bevestigd', vindt Albert helemaal ver gaan. "Onzin!"

Albert Verlinde co-presentator Beau in RTL Late Night? "Onzin"

Hoe zit het dan wel?

Nogal een groot misverstand dus. Hoe kon dit ontstaan en misschien wel belangrijker: hoe zit het nu écht? Albert legt uit dat hij app-contact had met Beau's redactie. "Dat is alles." Waar ging dat contact dan over?  "Of ik af en toe wil aanschuiven bij het programma. Dat doe ik overigens wel vaker, in allerlei programma’s. Van een vaste samenwerking of zelfs gesprekken is dus absoluut geen sprake." 

Beau RTL Late Night

De redactie van het nog naamloze programma vroeg tevens of Albert hun eerste gast wilde zijn. Daardoor weten we precies wanneer de eerste aflevering van Beau's Late Night op de buis komt: 6 september op RTL 4!

Lees verder