Kijkcijferdrama: 6 Inside al na één seizoen van de buis gehaald

Albert Verlinde en Jan Versteegh in studio 6 Inside

Vandaag werd bekend dat Talpa binnenkort de stekker trekt uit 6 Inside. De roddelrubriek van Albert Verlinde en Jan Versteegh zal na de zomer geen vervolg krijgen.

Kijkcijfers

In januari van dit jaar ging 6 Inside van start. Het televisieprogramma moest de concurrentie aangaan met RTL Boulevard. Maar Albert Verlinde kreeg het niet voor elkaar om kijkers af te snoepen van zijn voormalige werkgever. Al na een week was al duidelijk dat het publiek 6 Inside massaal links liet liggen. Verlinde was in februari nog vol goede hoop dat het programma alsnog zijn weg naar de kijker zou vinden, maar de roddelrubriek zakte alleen maar verder weg in de kijklijsten.

Kijkcijferdrama: 6 Inside al na één seizoen van de buis gehaald

Dankbaar

Genoeg reden voor Talpa om een punt te zetten achter het dagelijkse programma. Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network, is niettemin dankbaar voor de inzet van Verlinde en co. “6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt.”

De laatste uitzending van het showbizzprogramma zal op dinsdag 28 juni te zien zijn.