Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens

Beau verlaat de Randstad voor nieuw daklozenprogramma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beau van Erven Dorens zit niet stil: naast zijn zomer talkshow is hij ook al een tijd bezig met een nieuw daklozenprogramma. Na Amsterdam en Rotterdam zijn nu de daklozen buiten de Randstad aan de beurt. “We maken in Hilversum veel tv vanuit Amsterdam of Rotterdam en hooguit een klein beetje Utrecht. Ik wilde dat eens aanpakken.” 

Van oorlogsveteranen tot sekswerkers

Het is wel duidelijk dat Beau zich graag inzet voor anderen. In Beau en de Veteranen en Beau Five Days Inside geeft de presentator ons een kijkje in het leven van deze bijzondere mensen. “Wat ik vooral interessant vind, is om een aantal individuen te helpen en daardoor hun hele wereld aan de kijker te laten zien. Ik denk dat het wel goed is om hier aandacht aan te geven.

In het vooruitzicht

Beau blijft hard doorwerken, hij zit vol ideeën voor andere programma’s. “Ik moet wel selectief zijn: ik kan niet honderdduizend dingen doen. Zelf heb ik al een reeks ideeën over subculturen waar we eigenlijk niets van af weten.” Wanneer de nieuwe serie op tv verschijnt is helaas nog niet duidelijk.

Lees verder