Beau en de Veteranen presentator Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Beau en de Veteranen presentator Beau van Erven Dorens

Gemist: kijkers onder de indruk van Beau en de Veteranen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gisteren kon je de eerste aflevering van het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens op RTL 4 checken. In Beau en de Veteranen gaat de presentator samen met oorlogsveteranen op pad in Noorwegen. Aldaar proberen zij beter te leren omgaan met hun PTSS.

Beau en de Veteranen is geen kijkcijferkanon…

Ondanks dat gisteren pas de eerste aflevering van Beau en de Veteranen uitgezonden werd, schakelden kijkers toch al in redelijk groten getale in. Net als eerder met die super heftige aflevering van Beau Five Days Inside wist Beau van Erven Dorens ook ditmaal weer zo’n 700.000 kijkers te boeien. Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat Beau en de Veteranen daarmee het twaalfde best bekeken programma van de dag was. Voor Van Erven Dorens is dat echter wel een lager aantal kijkers dan hij eerder wist te trekken met bijvoorbeeld The Amsterdam Project en opvolger The Rotterdam Project. Voor deze series bleven gemiddeld rond de miljoen mensen thuis.

Maar toch oogst Beau van Erven Dorens veel lof

Ondanks de misschien ietwat tegenvallende kijkcijfers uiten veel kijkers via Twitter hun lof voor Beau en de Veteranen. In de serie gaat Van Erven Dorens samen met zeven oorlogsveteranen op pad door Noorwegen. Tussen de beelden van hun therapietraject door is te zien hoe het dagelijks leven van deze mensen eruitziet. Daarbij heeft Van Erven Dorens speciaal aandacht voor de invloed van hun missies. Iets waar de man met Gouden Televizier-ring natuurlijk uitermate geschikt voor is:

Lees verder