The Batman, Robert Pattinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Batman, Robert Pattinson

Opvallende Batmobile voor The Batman onthuld op officiële foto’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na de Batcycle is het nu tijd om de Batmobile te onthullen! Dat gebeurt dankzij regisseur Matt Reeves zelfs op geheel officiële wijze met een paar fraaie foto’s. Werp hieronder een eerste blik op het belangrijkste voertuig voor Robert Pattinson in The Batman!

Batmobile van The Batman is opvallend...

Hoe meer we zien en horen over The Batman, hoe enthousiaster we worden! Nu zijn wij sowieso wel fan van Robert Pattinson – zeker na het zien van The Lighthouse. De rest van het internet moest echter nog een klein beetje wennen aan het idee dat de acteur in het fraaie Batman-pak zou kruipen. Misschien dat wat beeld van de Batmobile de laatste twijfelaars over de streep kan trekken… Of nou ja, eerlijk is eerlijk:  de nieuwe Batmobile is best wel opvallend... Hij wijkt namelijk behoorlijk af van de versies die we eerder op het witte doek zagen. Kijk maar:

The Batman vertelt over jonge superheld

Naar verluidt, speelt The Batman zich gewoon af in het DC Extended Universe (DCEU). Waarschijnlijk duiken we in het verleden van de Caped Crusader. Om specifiek te zijn, zou het best wel eens om de Year One-verhaallijn kunnen gaan, die in 1987 uitkwam. Dat neemt echter niet weg dat Batman in deze film toch al flink wat iconische personages tegenkomt, zoals Zoë Kravitz (Catwoman), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Commissioner James Gordon), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) en Colin Farrell (The Penguin).

The Batman draait vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.

Lees verder