Robert Pattinson Twilight, hoe is het nu?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Pattinson Twilight, hoe is het nu?

Wauw: volledig Batman-pak Robert Pattinson uitgelekt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Matt Reeves' The Batman met Robert Pattinson als Bruce Wayne gaat er steeds toffer uitzien! Eerder onthulde de regisseur al zelf een eerste beeld van het 'batsuit', maar nieuwe, uitgelekte setfoto's geven een véél beter beeld van het high tech-superheldenpak.

The Batman zit momenteel vol in de opnameperiode dus het was een kwestie van tijd voordat er iets ging uitlekken. Dat moment is nu aangebroken! Verschillende internationale media delen onthullende foto's van de set in Glasgow. En wat zien we daar? Robert Pattinson in zijn kekke kostuum? Nee, het is zijn stunt double - maar wel in het kostuum dat Robert óók gaat dragen!

Batcycle

De 'batcycle', die ook al in de The Dark Knight-films zat, maakt ook in The Batman zijn opwachting. Deze versie ziet er iets meer comic-achtig uit. Er zitten zelfs vleermuis-oren op! Daarnaast zien we nu ook veel meer details van het pak dat Robert gaat dragen. Het oogt erg strak, high tech en een beetje 'militair'. Op het eerste oog ziet het er in ieder geval uitgebreider uit dan het in verhouding 'simpele' pak van Ben Afflecks versie en in vergelijking met Christian Bale's kostuum zien we ook al de nodige verschillen. Tof!

The Batman

Nu is het grote wachten begonnen: wanneer gaan we Robert Pattinson himself zien? Ook mogen we waarschijnlijk zeer binnenkort eerste beelden van Zoë Kravitz als Catwoman verwachten. En hopelijk voegen ook slechteriken als Colin Farrell's zilvere Penguin en Paul Dano's The Riddler zich bij de rest van de cast zodat we die kunnen spotten in kostuum. We houden je op de hoogte!

The Batman draait vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.

Lees verder