Robert Pattinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Pattinson

Eindelijk! Regisseur onthult Batman-pak Robert Pattinson

|
|

Laatste update:

The Batman-regisseur Matt Reeves brengt ein-de-lijk de eerste échte beelden van het nieuwe Batman-kostuum met Robert Pattinson naar buiten. Hij houdt bewust nog wat achter de hand, maar wat we wél te zien krijgen, ziet er superstrak uit!

Via twitter deelt Matt Reeves een kort, mysterieus filmpje waarin we ook alvast een deel van de filmmuziek horen. Verschillende shots van het nieuwe Batman-pak met daarin Twilight-hunk Robert vliegen voorbij. We zien in ieder geval géén Bat Nipples en dat is toch steeds weer een hele opluchting.

Pak aan!

Batman-nerds die alle comics uit hun hoofd kennen zullen ongetwijfeld al wat verwijzingen zien naar eerdere kostuums. Ook merkte een twitteraar op dat vooral het 'Bat'-logo op de borstplaat erg lijkt op de look van Bruce Wayne uit de Arkham-videogames. Hier zie je een aantal shots in high quality - wel zo handig!

The Batman

Reeves' The Batman zit momenteel vol in de opnameperiode. Verwacht dus mogelijk nog meer beelden van Robert in zijn kekke kostuumpje. En hopelijk krijgen we dan ook te zien hoe de vele villains er bij gaan lopen. Van Colin Farrell weten we dat 'ie zijn look in ieder geval helemaal omgooide: hij speelt The Penguin en transformeerde alvast.

The Batman draait vanaf 25 juni 2021 in de bioscoop.

Lees verder