Colin Farrell bij een evenement in Dublin in 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Colin Farrell bij een evenement in Dublin in 2019

Nieuwe look: Colin Farrell als The Penguin in The Batman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Colin Farrell (en niet Jonah Hill) gaat slechterik Oswald Cobblepot spelen in The Batman. Deze ultieme bad guy, beter bekend als The Penguin, ziet er vaak mollig, klein en kaal uit, en dat vergt voor Colin natuurlijk een héle andere look.

Eerder dit jaar zijn de opnames voor The Batman van start gegaan in Londen. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat we Robert Pattinson in Batman-kostuum mogen aanschouwen en waarschijnlijk krijgen we vroeg of laat ook een eerste blik op Catwoman, gespeeld door Zoë Kravitz. Colin Farrell is mogelijk al gespot met zíjn Batman-look en... dat is even wennen!

Colin Farrell

De Ierse acteur is door de Daily Mail gekiekt in L.A. Zijn opvallende nieuwe look - ietsje dikker, grijs haar - lijkt een voorbode voor zijn Penguin-rol. Zo zag je 'silver fox' Colin nog nooit!

The Penguin

Regisseur Matt Reeves maakte eerder deze maand op subtiele wijze bekend dat Colin zijn Penguin is. 'Wait, is that you, Oz?', schreef hij toen bij een gifje van Colin in de geniale zwarte comedy In Bruges. Voorheen dachten we nog dat Jonah Hill de rol op zich zou nemen, maar die kwam blijkbaar niet verder dan de onderhandelingsfase. Overigens kunnen we nog meer Batman-villains verwachten. Naast Penguin is het zo goed als zeker dat ook The Riddler zijn opwachting maakt. Andere, nog niet bevestigde geruchten wijzen erop dat ook The Mad Hatter, Firefly en Two-Face achter Pattinsons Batman aan mogen gaan. 

The Batman is vanaf 26 juni 2021 te zien in de bioscopen!

Lees verder