Jonah Hill en The Penguin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jonah Hill en The Penguin

Zo ziet Jonah Hill eruit als Batman-slechterik Penguin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds gisteren weten we dat Jonah Hill in de running is voor een slechteriken-rol in The Batman. Het zou gaan om Penguin óf The Riddler. Creatieve kunstenaars gingen helemaal los met die eerste en laten ons zien hoe Jonah eruit zou zien als deze kleine engnek. 

The Penguin, die eigenlijk Oswald Cobblepot heet, ziet er in Batman-comics vaak uit als een klein mannetje, strak in pak met zwarte bolhoed. Hij staat ook bekend om z'n 'monocle' en niet-alledaagse neus. Nou, kijk maar eens even wat deze fan-art-tekenaars er van hebben gemaakt. Best indrukwekkend als je het ons vraagt! 

Jonah Hill in The Batman

Het is momenteel niet duidelijk of Jonah ook daadwerkelijk akkoord gaat met een rol, laat staan of 'ie dan voor Riddler of voor Penguin gaat. Als voorgangers heeft 'ie in ieder geval Jim Carrey (Riddler) en Danny DeVito (Penguin). Die twee hebben de personages al eens eerder gespeeld in verschillende Batman-films. Sowieso grote schoenen om te vullen dus.

De cast van The Batman

Westworld-acteur Jeffrey Wright lijkt al wel officieel binnen als politiecommissaris Jim Gordon. Daarnaast weten we dat Twilight-icoon Robert Pattinson tekent voor Bruce Wayne himself. En je kunt zeggen wat je wil over 'wéér een nieuwe versie van Batman', maar de cast ziet er tot nu toe zeker interessant uit. En... misschien kunnen we ook nog een Catwoman-casting verwachten!

The Batman wordt geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield) en draait ergens in 2021 in de bioscoop!

Lees verder