The Batman, Robert Pattinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Batman, Robert Pattinson

Robert Pattinson neemt het in Batman-film op tegen Penguin en Catwoman?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gisteren lieten we jullie al weten dat het (zo goed als) officieel is dat Robert Pattinson de nieuwe Batman wordten dus niet Armie Hammer. Vandaag vullen we dat nieuwtje graag aan, zo lijkt het zelfs al bekend tegen welke schurken de Caped Crusader het op moet gaan nemen!

War for Gotham City?

In eerste instantie was het de bedoeling dat Ben Affleck nogmaals het Batman-pak aan zou trekken in deze standalone Batman-film. Ook zou hij de film schrijven en regisseren. Toen hij (live) zijn kostuum aan de wilgen hing moesten Warner Bros. en DC Films echter op zoek naar een nieuwe regisseur. Het lot van de film ligt nu in handen van War for the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves, die het script in grote lijnen klaar heeft liggen en bezig is met casten. Zodoende denkt The Hollywood Reporter al te weten wie de schurken worden in deze aankomende solo Batman-film, namelijk Penguin en Catwoman!

Purrfecte personages

Reeves lijkt van plan te zijn verschillende schurken in The Batman langs te laten komen, waarbij Oswald Cobblepot (Penguin) een van de belangrijkste tegenstanders is. Daarnaast wordt melding gemaakt van een 'purrfect-personage', waarmee natuurlijk gedoeld wordt op Selina Kyle (Catwoman). Dat het bij deze twee blijft, is echter absoluut niet zeker. Het zou zelfs wel om een dozijn schurken kunnen gaan!

Robert Pattinson neemt het in Batman-film op tegen Penguin en Catwoman?

Batman Returns deel 2

Mocht THR het bij het rechte eind hebben dan doet deze Batman-film met Robert Pattinson op het eerste gezicht natuurlijk enorm denken aan Batman Returns, waarin Danny DeVito en Michelle Pfeiffer in de huid van Penguin en Catwoman kropen. Wie ditmaal gecast zijn, is helaas nog niet bekend.

Lees verder