Wordt Armie Hammer de nieuwe Batman?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wordt Armie Hammer de nieuwe Batman?

Wordt Armie Hammer de nieuwe Batman?

|
|

Laatste update:

Nu Ben Affleck de cape van Batman heeft opgehangen is het tijd om op zoek te gaan naar de vervanger. Welke acteur durft in zijn voetstappen te volgen? Wij hadden al een paar opties op een rijtje gezet, waaronder Armie Hammer. Dat is een goede mogelijkheid gebleken: Warner Bros. is namelijk met Hammer in gesprek gegaan over de rol van Batman, zo meldt Revenge of the Fans

Tweede kans? 

In zekere zin biedt deze rol Hammer een tweede kans om Batman te spelen. In 2007 werd hij namelijk door George Miller gecast voor de rol van Batman in de film Justice League: Mortal. Het lot werkte destijds helaas niet mee: door een staking van de Writers Guild of America ging de productie niet door. 

Onzeker

Hoewel Armie Hammer ongetwijfeld een goede kandidaat is om de rol van Batman op zich te nemen, meldt Screenrant daarentegen dat er nog helemaal niets bevestigd is over een dergelijk gesprek tussen Warner Bros. en Hammer. Voorlopig is het dus nog even afwachten op bevestiging, maar het zou zeker tof zijn als Hammer een herkansing op de rol van Batman krijgt! 

Lees verder