Ben Affleck neemt voorgoed afscheid van Batman-kostuum bij Jimmy Kimmel

Veronica Superguide logo
Ben Affleck neemt voorgoed afscheid van Batman-kostuum bij Jimmy Kimmel

Ben Affleck neemt voorgoed afscheid van Batman-kostuum bij Jimmy Kimmel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Awww. Het is nu écht over en uit voor Batfleck. Ben Affleck zat gisterenavond bij de talkshow van Jimmy Kimmel, waar hij voor eens en altijd afscheid nam van zijn Batman-pak.

En daarmee nam hij natuurlijk óók nog een keertje afscheid van de rol zelf. Jimmy Kimmels sidekick Guillermo kwam in een Robin (hij zegt Robert) kostuum de studio binnen en had Batflecks outfit in zijn handen. De bedoeling? Het pakje krijgt een speciaal plekje in de studio (in plaats van de string van Matt Damon).

En nu?

Ook gaf Affleck nog een verklaring rond alle heisa. Want: waarom stopt hij er nu mee? “Ik probeerde ooit om een Batman-film te regisseren, ik werkte met een supergoede screenwriter, maar we kwamen maar niet uit op een goede versie. Het lukte me niet”, aldus Affleck, die vindt dat het tijd is voor een nieuwe Caped Crusader.

Next!

En wie mag dat zijn, de nieuwe Dark Knight? Kandidaten genoeg. Wij konden echter niet wachten en zetten alvast een aantal Bruce Waynes in spé op een rijtje. Deze 8 acteurs kunnen Batman spelen nu Ben Affleck ermee kapt.

DCEU

Het duurt overigens nog wel even voordat de nieuwe Batman in zijn superheldenkostuum mag kruipen: de film komt pas in de zomer van 2021 uit. In de tussentijd staat de DCEU echter niet stil: Shazam! vliegt op 4 april de bioscoop in!Ben Affleck vertolkte Batman/Bruce Wayne in drie DC-films, maar zijn rol – en vooral die ene vechtscène - uit Batman v Superman: Dawn of Justice viel bij veel fans in de smaak.

Lees verder