Willem Dafoe en Robert Pattinson, in horrorfilm The Lighthouse!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Willem Dafoe en Robert Pattinson, in horrorfilm The Lighthouse!

Vuurtoren uit de hel! Check de trailer van The Lighthouse

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Psychologische horror met Willem Dafoe en Robert Pattinson? Van de regisseur van het griezelige The Witch? Bekijk de eerste trailer van The Lighthouse.

De film maakte al behoorlijk wat indruk op het filmfestival van Cannes, waar hij de FIPRESCI-prijs won, namens internationale filmjournalisten. Ze prezen sowieso de bizarre, beklemmende sfeer in de film én het acteerwerk van de twee hoofdrolspelers Willem Dafoe en Robert Pattinson (aka, de nieuwe Batman).

Deze twee zeebonken bemannen een afgelegen vuurtoren, mijlenver van de bewoonde wereld. Door het zware werk, de isolatie én de ongelooflijke verveling raken de vuurtorenwachters van het padje; zeker als ze door een storm helemáál geen kant meer op kunnen.

The Lighthouse

Wat er in de trailer echt is, en wat ze hallucineren, is niet duidelijk. The Lighthouse is geregisseerd door Robert Eggers die je misschien wel kent van het bizarre The Witch. Wie wéét dus wat voor lugubere gekkigheid die arme Willem en Robert boven het hoofd hangt? 'Wouldst thou like to live deliciously?'

The Lighthouse verschijnt medio oktober in de bioscoop.

Lees verder